Fuxvägen 6

Bostasrättsradhus i Gerra Backa

Välkommen till ett välplanerat bostadsrättsradhus i ett av det bästa läget i föreningen och med intill liggande garage samt plats för två bilar på uppfarten. Radhuset är om 120 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök. Stort vardagsrum och fint kök. Härlig altan på fram och baksida även gräsmatta på baksidan med många soltimmar. På övre plan fyra sovrum. Radhuset ligger i ett lugnt och barnvänligt område nära naturen. Närhet till Kärra Centrum med stort serviceutbud, restauranger, aktiviteter och skola. Runt knuten har du förskolan samt busshållplats där bussen tar dig till Göteborg centrum på under 30 minuter.
Typ | Bostadsrätt
Kommun | Göteborg
Område | Hisings Kärra
Adress | Fuxvägen 6
Boarea | 120 Kvm
Rum | 5
Byggnadsår | 1998
Balkong | 2 terrasser
Avgift | 6 343 Kr
ingår | Kabel-TV och bredband
Pris | 2 895 000 Kr
Utgångspris

Visningar


söndag 23 september 14:00 - 14:45

Välkommen, föranmälan uppskattas.   Anmäl

måndag 24 september 17:30 - 18:10

Välkommen, föranmälan uppskattas.   Anmäl

Stefan Hansson


Ansvarig Mäklare

Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för skor och jackor. I hallen når man radhusets tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och ett badrum som är delvist kaklat med dusch.

Snyggt fullutrustat kök med rostfria vitvaror. Bra med arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring. De stramt vita köksluckorna bryter snyggt mot bänkskivan i ek.  skönt med diskmaskin. Trevlig matplats vid fönstret för fyra-sex personer. Ett modernt och stilrent kök som det är lätt att trivas i.

Stor och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsdel. Fint och tidstypiskt fönsterparti som ger ljus och värme åt rummet. Vita väggar och en snygg fondtapet på ena väggen och på golvet har vi ett fint parkettgolv. Härligt vardagsrum som är perfekt för trevliga middagar i goda vänner sällskap eller för mysiga hemmakvällar. Utgång till den härliga altanen  beläget på baksidan där man får plats för större sällskap som gjort för midsommarfesten och alla sommarens goda grillkvällar. På baksidan finns även en lättskött gräsmatta. Härligt vardagsrum som är perfekt för trevliga middagar i goda vänner sällskap eller för mysiga hemmakvällar.

Vi tar några snabba trappsteg upp till andra våningen där man kommer upp till en hall där man når våningens alla rum. Fyra bra sovrum varav föräldrar sovrummet får man plats med den stora dubbelsängen och i de övriga tre som kan fördelaktig användas som sovrum, gästrum eller kontor får man plats med säng och skrivbord. På ovanvåning finns även ett rymligt badrum med badkar.

Radhuset har en lättskött tomt med äppleträd och stor altan samt lättskött gräsmatta. Framsidan finns en mindre uteplats. Garaget ligger intill radhuset och rymmer 1 bil och även förrådsutrymme finns i garaget.

Ett fint radhus i en bra förening där man under flertalet år har haft fri månadsavgift under januari månad .

Välkomna till visning.

Brf Västra Fladen grundades och byggdes 1998. Föreningen ligger i lugna Gerrebacka och består av 34 lägenheter, i en kombination av 3or, 4or och 5or. I föreningen bor en härlig blandning av unga, gamla och barnfamiljer.

Lägenheterna värms upp av fjärrvärme (som inte ingår i avgiften). Avtal för hushållsel tecknas av respektive hyresgäst (ingår inte i avgiften). Vatten betalas á conto i hyresavgiften och justeras vid årets slut efter den verkliga förbrukningen. Föreningen har ett avtal med ComHem för 100 Mbit/s bredband och tv vilket ingår i avgiften.

Gerrebacka ligger nära naturen, runt hörnet hittar ni möjligheter till svamp- och bärplockning, motionsmöjligheter, Tolsereds 4H-gård och vacker natur. Samtidigt är avståndet in till Göteborg på behagligt pendelavstånd, med täta avgångar med Rosa Express. I Gerrebacka ligger två förskolor, medan låg-, mellan- och högstadieskolorna ligger i Kärra på ca 2 kilometers avstånd. I Kärra finns också närmaste affärer, pizzerior, simhall, motionshall, vårdcentral och tandläkare, men avståndet till Bäckebol med IKEA, Coop, Systembolag, byggvaruhus mm är inte heller långt.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Värme

Månad: 620 kr

År: 7440 kr


El

Månad: 420 kr

År: 5040 kr


Försäkring

Månad: 120 kr

År: 1440 krTotalt Månad: 1160 kr

Totalt År: 13920 kr

Loading...