Mimergatan 1

Exklusiv våning i Eriksberg

Välkommen till en exklusivt renoverad våning om 111 kvadratmeter fördelat på fyra rum och kök samt två badrum. Stort socialt vardagsrum. Fantastiskt fint kök. Tre bra sovrum. Två balkonger varav den ena är inglasad. Låg månadsavgift.
Typ | Bostadsrätt
Kommun | Göteborg
Område | Eriksberg
Adress | Mimergatan 1
Boarea | 111 Kvm
Rum | 4
Byggnadsår | 2001
Våning | 3/7
Hiss | Ja
Balkong | Två balkonger varav en inglasad
Förråd | Källarförråd
Avgift | 3 367 Kr
ingår | Värme Vatten Kabel-TV
Pris | 5 795 000 Kr
Utgångspris

Budgivning


Budgivare 2 04 februari 16:00 5 700 000 Kr
Budgivare 2 03 februari 16:49 5 600 000 Kr
Budgivare 2 01 februari 15:40 5 550 000 Kr
Budgivare 2 30 januari 14:19 5 500 000 Kr

Stefan Hansson


Ansvarig Mäklare

Vi tar hissen upp till tredje våningen. Väl inne i den välkomnande hallen får man en härlig känsla av hemtrevnad. Bra avhängningsmöjligheter för skor och jackor. I hallen finns fyra garderober med plats för det mesta. Under fötterna har vi ett marakesch klinker och väggarna går i en ljusgrå nyans. Från hallen når man de båda badrummen som är nyrenoverade. Det första badrummet har dusch och på väggarna ligger liggande kakel i ljus nyans med en svart fondvägg i duschen och på golvet ligger ett mörkt grått klinker. Det andra badrummet går i samma färger men har badkar och tvättmaskin och torktumlare från smeg. Golvvärme i båda badrummen. Moderna och stilrena badrum.

Från hallen når man det stora vardagsrummet med plats för soffgrupp och matsalsdel. Rikligt med fönster som ger ljus,värme och karaktär åt rummet. Vitmålade väggar och under fötterna ligger ett fint parkettgolv. Ett perfekt rum för mysiga hemmakvällar eller för trevliga middagar i goda vänners sällskap. Från vardagsrummet finns en utgång till en inglasad balkong med utsikt mot vattnet från sidan av balkongen.

Intill vardagsrummet finns ett smakfullt renoverat kök med påkostade materialval. Man brukar säga att köket är hemmets hjärta och här stämmer det verkligen. Köksluckor en snygg ljusgrå nyans. Bänkskiva i sten. Ugn,fläkt,diskmaskin och micro håller hög klass och är från Smeg. Inbyggd vinkyl finns också. Bra med arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring. Ett riktigt fint kök som det är lätt att trivias i. Intill köket finns en trevlig matplats för minst fyra personer.

Brf Kajkanten med sina 69 lägenheter och två lokaler är belägen med Eriksbergskajen och vattnet som närmaste granne. Fastigheten kännetecknas av en modern arkitektur och uppfördes av JM 2001-2002.
Bostadsföreningen äger fastigheten Sannegården 28:10 med adress Belegatan 2-8 samt Mimergatan 1-5.
Avgift:
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud),
TV/Internet:
Kabel-TV levereras via ComHem.
Parkering:
Föreningen förfogar över 35 garageplatser i det garage som finns i föreningens källarvåning där det just nu är låmg  kö till med infart Mimergatan. Du blir uppsatt på kölistan det datum som du övertar
lägenheten.
Tvättstugan:
Tvättstugan kan bokas dagligen mellan kl 08-12, 12-16 och 16-20.
Gemensamma lokaler:
I föreningen finns cykelförråd, tvättstuga. Ett källarförråd tillhör lägenheten.
Föreningen har även ett övernattningsrum som går att hyra. Rummet kan bokas hos föreningen
i max sju dygn i sträck à 200 kr/dygn.
Ekonomi och renoveringar:
Entréhallarna har rustats upp. Sättningar på gården har rättats till. Genomgång av yttertak och mindre åkommor är åtgärdade. OVK genomförd kvartal 1 2016. Föreningen följer en underhållsplan, inga större renoveringar är planerade.

Uppvärmning: Fjärrvärme

El

Månad: 250 kr

År: 3000 kr


Försäkring

Månad: 100 kr

År: 1200 kr



Totalt Månad: 350 kr

Totalt År: 4200 kr

Loading...