Klemens Väg 24

Äntligen en 2:a till salu på populära Klemens väg!

Nu erbjuds du möjligheten att förvärva en tvåa med radhuskänsla på Klemens väg i Höviksnäs! Och inte vilken som helst, utan en enastående och påkostad bostad som är renoverad till perfektion under 2017/2018! Här har det lagts ner mycket kärlek. Bostaden har mycket att erbjuda dig, som exempel ett toppmodernt kök med snygga kakelplattor med marmormönster, helkaklat badrum samt även en härlig uteplats med skifferplattor, men även med möjlighet för att uppföra uterum om så skulle önskas. Inom promenadavstånd finner du barn- och ungdomsomsorg, skolor, matbutik, Låka badplats samt bra kommunikationer till såväl Stenungsund som vidare in till Göteborg. Från bostaden kan du enkelt ta dig till fin natur, hav och trevliga promenadstråk. Varmt välkomna på visning, hoppas att vi ses!
Typ | Bostadsrätt
Kommun | Tjörn
Område | Höviksnäs
Adress | Klemens Väg 24
Boarea | 63.5 Kvm
Rum | 2
Byggnadsår | 1988
Våning | Bottenvåning
Hiss | Nej
Balkong | Uteplats
Förråd | Vindsförråd i lägenheten och extra fristående förråd
Avgift | 4 584 Kr
ingår | Kabel-TV Parkering
Pris | 1 395 000 Kr
Utgångspris

Visningar


onsdag 03 juli 17:00 - 18:00

Varmt välkomna att anmäla er till visning!   Anmäl

Amanda Settefelt


Ansvarig Mäklare

Entré/Hall
Vi stiger in genom ytterdörren till bostaden och möts direkt av en härlig känsla av hemtrevnad. Den rymliga och möblerbara hallen visar redan här upp en fin översikt över lägenheten. Bra med plats och möjlighet till avhängning för ytterkläder och skor direkt i entrén. Väggarna är målade i vitt och här finns även en panelvägg som följer vidare in till lägenhetens vardagsrum, och på golvet ligger ett stilfullt klinkergolv med marmormönster.

Tvättstuga
Direkt till vänster finns en tvättstuga i bra storlek. Här är utrustat med kombinerad tvättmaskin, tvätthängen finns uppsatta samt även ett grovkök med kran och ho. Möjlighet för plats till extra förvaring finns om man skulle önska!

Vardagsrum
Från hallen tar vi oss vidare in till bostadens stilrena vardagsrum. Här erbjuds bra med plats för både soffa samt matsalsmöbel om så önskas. Fint fönsterparti som tillsammans med altandörren skänker utrymmet ett naturligt ljus. Ett välplanerat och trevligt rum som passar sig perfekt för mysiga hemmakvällar, eller att spendera tid tillsammans med goda vänner! Väggarna är målade i vitt och panelväggen från hallen följer med in på en utav väggarna och på golvet ligger en ljuvlig ekparkett!

Uteplats
Vi tar oss ut från vardagsrummet till bostadens uteplats som ligger i ett solsäkert läge. Här finns gott om plats för utegrupp och grill. Skifferpattor ligger under fötterna och här finns även en rabatt för blommor eller annan odling. Möjlighet finns för att bygga uterum om man skulle önska!

Sovrum
Vi tar oss vidare in från uteplatsen och in till lägenhetens rymliga sovrum som ger en rogivande känsla och erbjuder gott om plats för den stora dubbelsängen. Platsbyggd, snygg garderob till kläderna och under fötterna ligger en underbar grå heltäckningsmatta! Här finns även möjlighet för skrivbordshörna eller annat som man kan önska. Fönstret skänker ett fint ljus till rummet. En fin detalj i rummet är panelväggen i massivt trä i naturfärg..! Här finns inbyggda spotlights i taket. Från sovrummet har du uppgång till lägenhetens stora vindsförråd där du har gott om plats till förvaing och annat.

Kök
Bostadens kök är väl tilltaget och fullt utrustat med kombinerad kyl/frys, inbyggd mikro och ugn, fläkt, nedsänkt ho, dessa nämnda är alla i rostfritt utförande, induktionshäll, samt inbyggd diskmaskin! Köksluckorna är pianolackade i vitt utförnade med mindre handtag i borstat aluminium som passar ihop bra med de andra rostfria detaljerna övriga köket. En mörkgrå bänkskiva matchar snyggt med det marmormönstrade kaklet i grått som sitter över, här har man inte snålat! Riktigt bra förvaring i skåp och lådor. Här finns platsbyggd ljusramp som belysning över köket. Framför fönstret erbjuds en trevlig matplats för 2-4 personer. Fönster ger gott om ljusinsläpp till rummet. Här är väggarna målade i vitt och under fötterna återfinner vi ekparketten! Ett modernt och stilrent kök!

Badrum
Helklinkat/kaklat badrum med WC, vägghängt tvättställ med kommod i vitt pianoackat utförande och plats till skåp eller hylla till förvaring, belyst spegel, handukstork, golvvärme samt dusch med lyxiga glasdörrar. Väggarna är klädda med ett vitt kakel i större format och på golvet ligger ett grått klinkergolv i stenutförande. Vid duschväggen finns en kaklad vägg i samma utförande som golvet. Inbyggda spotlights i taket för bästa belysning.

En lägenhet i toppklass som är färdig för inflytt! Varmt välkommen!

Övrigt
Säljaren har installerad ljussystemet "Plejd" i hela lägenheten som går att styra med mobiltelefonen!
Till bostad finns ett extra förrådsurtymme.

Bostadsrättsföreningen Hsb Brf Hagen i Tjörn har fastigheten Hövik 5:154 med 26 stycken lägenheter, 1 lokal och 44 stycken p-platser.

Gemensamma utrymmen
Föreningen innehar en lokal som medlemmarna kan hyra för mindre tillställningar eller övernattning, kostnad för detta är ca 150 kr/ dygn. Cyckelförråd, lekplats på innergården, diverse trädgårdsutrustnng med bland annat högtryckstvätt finns att tillgå. Möjlighet att hyra partytält. Vaktmästare sköter gräsklippningen.

Avgifter
Senaste avgiftsförändringen gjordes vid årsskiftet 2018 då man höjde avgifterna med 2%. Närmsta kommande förändring är eventuellt en höjning med ca 2% år 2020 enligt ordförande i föreningen.

Utförda reparationer/underhåll
- OVK besiktning, rensning och justering av ventelationskanaler.
- Renovering av en värmepanna.
- Man har haft 2 stycken städ- och underhållsdagar i området.
- Tvätt av ett antal husväggar.

Kommande reparationer/underhåll
- Föreningen kommer att utföra ett större underhåll, som har startat nu under 2018, på fastighetens fasader och fönster. Arbetet innefattar tvätt, målning, mindre träreparationer och kitting på de fönster som har störts behov. Arbetet kommer att utföras av Myggenäs Färg och Måleri AB.
- Dränering bakom del av hus vid hus 36 och 38.

Parkering
En fast parkeringsplats ingår i medlemmarnas månadsavgift. Möjlighet finns att hyra en extra p-plats om man skulle önska, kostand för detta är 100 kr/månaden.

Bredband och TV
I bostadsrättsinnehavarens månadsavgift ingår grundutbud för kabel-TV från Telia. Fiber finns indraget via Telia, detta får man beställa till mot egen kostnad om man önskar.

För mer information se föreningens årsredovisning.

Byggnadstyp: Flerfamiljshus

Uppvärmning: Vattenburen el med frånluftsvärmepump

Värme

Månad: 717 kr

År: 8600 kr


Försäkring

Månad: 157 kr

År: 1884 krTotalt Månad: 874 kr

Totalt År: 10484 kr

Inklusive värme, hushållsel och försäkring. Notera att driftkostnaderna kan variera beroende på de boendes levnadsvanor.

Loading...