Stapelbädden 1

En etage fyra med strålande havsutsikt.

Välkommen till en stor etagé fyra högst upp i huset beläget på Stabelbädden 1. Lägenheten är 125 kvadratmeter med fantastisk hamnutsikt och över Göteborg med kända landmärken som Älvsborgsbron och Eriksbergskranen! Här bor man på första parkett med vattnet som närmsta granne. Njut av ett trevligt boende med de sociala ytorna i fil mot vattnet och den häpnadsväckande utsikten. Belägen i populär förening med egen småbåtshamn och möjlighet till sjöbod! Tillgång till garage. Med Lindholmens bästa läge erbjuds bra med kommunikationer i form av stombuss och älvsnabben. Bra med rekreationsområden med den fina hamnpromenaden som sträcker sig ända till Eriksbergskranen i väst. Närhet till trevliga restauranger, caféer samt dagligvaruhandel!
Typ | Bostadsrätt
Kommun | Göteborg
Område | Lindholmen
Adress | Stapelbädden 1
Boarea | 125 Kvm
Rum | 4
Byggnadsår | 1991
Hiss | Ja
Balkong | ja
Förråd | källarförråd
Avgift | 6.377 Kr
ingår | Värme Vatten Kabel-TV och bredband
Pris | 5.995.000 Kr
Utgångspris

Budgivning


Budgivare 1 20 maj 21:56 5.995.000 Kr

Stefan Hansson


Ansvarig Mäklare

Vi börjar med att stiga in från kajkanten till entrén på Stapelbädden 1. Tar hissen eller trapporna till våning fyra .Högst upp i huset. Väl inne i den rymliga hallen får man en härlig känsla av hemtrevnad . Bra med avhängningsmöjlighet för skor och jackor finns i form av skjutdörrsgaderob. Under fötterna ligger ett ljust klinkergolv.  Från hallen når man våningen första badrum som är delvisst kaklat och har dusch.

Från hallen når man även ett rogivande sovrum med plats för den stora dubbelsängen och läshörna. Väggarna går i mörkt grönt. Bra med gaderober för förvaring.

Köket ligger längst in på första våningen och är av modell större. Bra med arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring. Köksluckor i ljust massivt trä som bryter  med den svarta bänkskivan i sten. Snyggt med rostfria maskiner. Skönt med diskmaskin. Naturlig matplats vid fönstret med fantastisk utsikt över vattnet. Utgång till lägenhetens rundade balkong som vetter mot väster och erbjuder en strålande och vidstreckt utsikt. Här erbjuds plats för utemöbeln eller mindre cafégrupp samt odlingslådor om så önskas!

Från köket når man en fantastisk fin matsal som badar i ljus från det tidstypiska fönsterpartiet.  Underbar utsikt även här. Ljusa väggar och under fötterna ligger i fint parkett golv som är genomgåend för hela lägenheten. Ett perfekt rum för trevliga middagar i goda vänners lag. Idag andvänds rummet som matsal fast man kan med lätthet dela av rummet för ytterliggare ett sovrum.

Övre plan

På övre plan har vi ett stort och ljust vardagsrum med plats för soffor och fotölj. Härligt ljusinsläpp från tre stora fönster som vetter mot vattnet och  ger en panorama utsikt. Ljusa färger på väggarna och en fin parkett på golvet. Från vardagsrummet finns ett förråd som rymmer det mesta.

Lägenhets andra sovrum har även det en bra storlek och här får man plats med den stora dubbelsängen och läshörna/arbetshörna.

Lägenheten andra badrum är delvisst kaklat. Här finnd duschkabin, kommod, spegel . Praktikt med tvättmaskin och torktumlare.

En unik lägenhet med stora sociala ytor med fantastik utsikt i en välskott förening med Förråd och tvättstuga i entréplan. Konferens-/festlokal med kök och bastu. Gästlägenhet. Boulebana och grillplats. Garge finns. Välkomna till visning !

 

 

I Föreningen finns 86 stycken lägenheter. Fastigheterna byggdes 1991 och har ända sedan dess varit bostadsrätter.
Lägenheterna ligger mycket vackert nere vid älvkanten och byggda så att alla skall kunna njuta av utsikten. Här råder en god grannsämja och ett stort engagemang i föreningen och medlemmarna annordnar gemensamma städdagar på höst och vår då de tar hand om föreningens fastigheter, samt årliga glöggmingel och kräftskivor. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Årsavgiften är uppdelad i två delar, en driftavgift samt en låneavgift. I låneavgiften ingår räntor och amorteringar. Lägenhetsandelen visar hur stor andel av föreningens lån som belastar varje lägenhet. Detta innebär att möjlighet finns för lägenhetsinnehavaren att betala av sin del av lånet och endast ha driftsavgiften kvar. För mer information kring detta kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

El kommer på avgiften och är på ca 233 kr/månaden.

TV/Internet:
Föreningen är inkopplade till ComHems tjänsteutbud där grundutbudet i kabel-tv och 100Mbit uppkoppling ingår i avgiften.

Parkering och garage:
Under Stapelbädden finns det garage att hyra för 500kr/månad.
Det finns även en del parkeringsplatser utomhus att tillgå som kostar 250kr/månad med el och 200kr/månad utan el. För bokning av parkeringsplats/garageplats vänligen kontakta ansvarig för parkering Helene Colombo tel. 0760 812278.


Gemensamhetsutrymmen:
Föreningen innehar en del gemensamma utrymmen såsom en gästlägenheten som består av ett rum med pentry och badrum och är beläget i Stapelbädden 3 på första våningen. För att hyra gästlägeheten utgår en ersättning på 150kr/natt.
I föreningen finns även en samlingslokal, bastu, boulebana, gemensam tvättstuga samt ett hamngarage som nyttjas som en veranda.

Hamnen:
I hamnen finns totalt 40 båtplatser.
Utmed den östra kajen är byggd dels en fast brygga och dels längre in i hamnen en flytande brygga. I bryggorna finns Y-bommar fästa. Antalet platser vid Y-bom är 29st.
Utmed västra kajen är en fast brygga byggd. Utmed denna och längst in i hamnen på östra sidan förtöjer man långsides. Antalet sådana platser är 11st. 
Samtliga platser ägs av boende i bostadsrättsföreningen Lindholmsdockan och överlåtelser sker separat mellan medlemar.

Gästplats kan endast erbjudas till besökande som har ett boende på Brf Lindholmsdockan.
Gästplatsavgiften är 150:- / dygn och båt, oavsett storlek och tilldelad hamnplats.

Läs gärna mer på www.lindholmsdockan.se eller se bifogad årsredovisning.

Ventilation och kyla: Mekanisk

Uppvärmning: Fjärrvärme

El

Månad: 233 kr

År: 2796 kr


Försäkring

Månad: 100 kr

År: 1200 krTotalt Månad: 333 kr

Totalt År: 3996 kr

El kommer på avgiften och ligger på ca 233 kr/månaden

Loading...