Blåklintsvägen 14

Familjärt boende på Blåklinktsvägen!

Välkomna till detta trevliga och familjära radhus på Blåklintsvägen! Här erbjuds du ett välplanerat hem där du finner den sociala delen på första plan och vidare upp för trappan sovrummen. Nuvarande ägare har varmt berättat om hur mycket de uppskattar husets läge med dess insynsskyddade uteplats på baksidan med sol långt in på kvällen. Här är en plats att njuta på! Huset är i fint skick och är välskött av ägarna själva! Besiktning är utförd. Parkeringsplats ingår! Idag är huset fördelat på 3 rum och kök varav 2 st sovrum, men man kan enkelt göra ett till sovrum om man önskar. En planritning över hur detta skulle kunna att se ut finns med i bildmaterialet. Här bor du med gångavstånd till Ica, skolor, kommunikationer samt även fina promenadstråk och natur! På bara några minuter når du Stenungsunds torg där du finner ett komplett utbud av service, restauranger och diverse shopping. Från Stenungsunds station tar du dig in till centrala Göteborg på ca 40 min. Varmt välkomna på visning!
Typ | Radhus
Kommun | Stenungsund
Område | Stenungsund
Adress | Blåklintsvägen 14
Tomtarea | 87 Kvm
Boarea | 96 Kvm
Rum | 3
Byggnadsår | 1967
Pris | 2 495 000 Kr
Utgångspris

Budgivning


Budgivare 2 17 maj 15:40 2 710 000 Kr
Budgivare 1 15 maj 18:03 2 700 000 Kr

Amanda Settefelt


Ansvarig Mäklare

Entré
På husets framsida finner vi entrén och den första uteplatsen som har gott om plats för caféset eller mindre sittgrupp med bord. Härligt att kunna njuta av morgon- och förmiddagssol på denna sidan och sedan förflytta sig till baksidan när solen nått dit!

Hall
Vi börjar med att ta oss in till husets välkomnande hall som är ljus och rymlig! Här finns bra med plats för avhängning av ytterkläder och skor direkt till vänster samt finns även möjlighet till mindre sittdel om så önskas. På golvet ligger ett ljust klinker och väggarna är målade i vitt.

Gästtoalett
Direkt till höger finner ni gästtoaletten som har wc och tvättställ, samt även en hylla till förvaring.

Kök
Bostadens kök ligger placerat i anslutning till vardagsrummet vilket ger en trevlig känsla med de sociala delarna i närhet till varandra. Köket, som är i massivt trä, är luftigt och rymligt med plats för allt det som man behöver! Gott om plats med förvaring i skåp, skafferi samt lådor och bra arbetsyta. En ljus bänkskiva i laminat matchar snyggt med det naturfärgade kaklet som sitter över! Här finns ny kyl/frys i rostfritt (2018), spis med häll, fläkt, diskho i rotfritt och diskmaskin. Vid fönstret finns plats för matgrupp till ca 4-6 personer, mysigt att kunna slå sig ner tillsammans i köket medans maten lagas färdigt på spisen! På golvet ligger ett stilfullt laminatgolv som sedan även följer enhetligt in till vardagsrummet, och på väggarna sitter en ljus tapet med ett mönster i beiget/brunt.

Tvättstuga
I anslutning till köket finner du den praktiska tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och bra med plats till förvaring! Se gärna planritningen för exakt placering.

Vardagsrum
Från köket tar vi oss vidare in till vardagsrummet som bjuder in till härliga hemmakvällar med vänner och familj! Här finns plats för den stora soffgruppen men även en större matsalsplats om så önskas, med ca 6-8 personer. Ett trevligt och ljust rum med stort fönsterparti och altandörr som tar oss ut till bostadens andra uteplats. Här är väggarna målade i vitt och med en vit fondtapet med ett blommigt mönster på.

Altan
Detta är nuvarande ägares favorit! En mysig och solig plats där du kan njuta av solens många timmar, även sent in på kvällen under sommartid. Här är du fri ifrån insyn och har fin grönska runtomkring, bland annat pioner och rhododendron. Ny motordriven markis finns uppsatt både här och vid balkongen på övervåningen vilket är perfekt för de allra varmaste sommardagarna men även det lätta sommarregnet.

Sovrum 1
Vi tar oss via trappan upp till våning två och bostadens första stora(!) sovrum! Här har man valt att ta ner en vägg för att ha ett extra rymligt sovrum med plats för den stora dubbelsängen och garderober samt bra förvaring. Här finns hela 8 stycken garderober! Man har valt att spara en del av den gamla väggen samt den gamla ingången till rummet så att det skall vara lätt för en ny ägare att göra ett tredje sovrum om man önskar. I bildmaterialet finns en extra inlagd planritning för att ni lättare skall kunna se hur ett sådant alternativ skulle kunna att se ut. Två stycken fönster ger fint ljusinsläpp till rummet. Här finns även utgång till balkongen. Väggarna är tapetserade i vitt och med en mörkare fondtapet med ett lila- blommigt mönster. På golvet återfinner vi likandat laminatgolv som på nedervåningen.

Balkong
Vi tar via sovrummet ut till den tredje uteplatsen som är den mysiga ostörda balkongen. Här flyttar man upp för att få dom där allra sista goa solstrålarna innan solen går ner. Ta ut markisen och du får som ett tak över dig.. Man har valt att bygga till och renovera denna balkong (2016) så att den är större än originalet vilket ger en bra yta för sittgupp med mera!

Sovrum 2
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbordshörna! Här har nuvarande ägare byggt och gjort i ordning för en walk- in- closet/förråd som ligger i anslutning med dörr till rummet, ett perfekt utrymme! Två stora fönster som ger generöst med ljus till rummet. Här är väggarna tapetserade i en beige färg och med en brun fondvägg med mönster i. På golvet ligger laminat.

Badrum
Helklinkat- kaklat badrum utrustat med en stort härligt duschutrymme, wc, badrumsmöbel med tvättställ och kommod samt skåp och lådor till förvaring, belyst spegel och handukstork. På golvet ligger ett mörkgrått klinker och väggarna är kaklade i vitt. En snygg detalj är det mörkgrå kaklet som sitter över tvättstället som matchar med golvet. Golvvärme skänker en lyxiga känsla.

Förråd
I ett utrymme under trappan, mellan kök och vardagsrum finner ni ett förråd.

Övrigt
I anslutning till huset finns även ett stort varmförråd, detta ägs av samfälligheten men ingår att nyttja till huset.
Vill man nyttja och har behov av en större tvättstuga finns det att använda fritt, 1 gång i veckan, inom samfälligheten i området på Rödklöversvägen.
1 parkeringsplats ingår, den är placerad närmast entrén. Man kan sätta upp sig i kö till garageplats om så önskas.

För mer information om samfälligheten se deras hemsida: http://kopper.nu/
Här finns diverse information samt även stadgar att tillgå.

Varmt välkomna att anmäla er till visning och ta del av detta fina radhus på plats! Hoppas att vi ses!

Gemensamhetsanläggning Stenungsund KOPPER GA:1
fnr_140183515

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 966 000 kr
Mark, värde: 678 000 kr
Summavärde: 1 644 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1967
Värdeår: 1967

Den här bostaden bär kvalitetstämpeln m2 Garanterat Villa
Det betyder att bostaden är noga besiktigad av en oberoende och opartisk besiktningsman.
m2 Garanterat Villa innebär även att du blir ersatt för konstaterade dolda fel (inom ramen för säljarens försäkringsvillkor) i hela 10 år. Detta ger dig som köpare en trygghet och ett mervärde i ditt bostadsköp.
Besiktningsprotokollet finns tillgängligt hos mäklaren.

Byggnadstyp: Radhus

Tak: Papp

Fasad: Trä och tegel

Grundläggning: Gjuten betongplatta

Uppvärmning: Fjärrvärme och el

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

El

Månad: 364 kr

År: 4363 kr


Försäkring

Månad: 330 kr

År: 3954 krTotalt Månad: 693 kr

Totalt År: 8317 kr

Inklusive el och försäkring. Observera att kostnaderna kan variera beroende på de boendes levnadsvanor. Det tillkommer 3 075 kr/månaden till Kopper samfällighet. Där ingår värme, vatten, avlopp, tv, bredband, telefoni, parkering och sophämtning. (50 kr/månad av dessa går till deposition av fjärrvärmesystemet) Sammanlagd driftkostnad blir då 3 769 kr/månaden och slutgiltigt 45 228 kr/år.

Loading...