Timotejvägen 8

Välskött och familjärt boende på Timotejvägen i Stenungsund!

Välkomna till detta familjära och välskötta radhus på populära Timotejvägen! Här erbjuds du ett bra planerat hem där du finner den sociala delen på första plan och vidare upp för trappan sovrummen. Ägarna har verkligen tänkt till med olika detaljer i huset, och dom har även upprättat ett mysigt utekök vid den härliga insynsskyddade uteplatsen. Här kan du stå och fixa med middagen samtidigt som du har gästerna sittandes intill och barnen lekandes på gräset. Njut av solen hela dagen genom att förflytta dig mellan de två uteplatserna på markplan samt den inglasade balkongen på övre plan, här med skjutbara glaspartier. Idag är huset fördelat på 3 rum och kök varav 2 st sovrum, men man kan enkelt göra ett till sovrum om man önskar. En planritning över hur detta skulle kunna se ut finns med i bildmaterialet. Parkering ingår! Här bor du med gångavstånd till Ica, skolor, kommunikationer, fina promenadstråk och natur, på bara några minuter når du Stenungsunds torg! Varmt välkomna på visning!
Typ | Radhus
Kommun | Stenungsund
Område | Stenungsund
Adress | Timotejvägen 8
Tomtarea | 87 Kvm
Boarea | 96 Kvm
Rum | 3
Byggnadsår | 1964
Pris | 2 695 000 Kr
Utgångspris

Budgivning


Budgivare 2 14 november 17:00 2 550 000 Kr
Budgivare 1 08 november 14:23 2 500 000 Kr

Amanda Settefelt


Ansvarig Mäklare

Entré
På husets framsida finner vi entrén och den första uteplatsen som är helt nybyggd för i år och har gott om plats för caféset eller mindre sittgrupp med bord. Härligt att kunna njuta av morgon- och förmiddagssol på denna sidan och sedan förflytta sig till baksidan när solen nått dit!

Hall
Vi börjar med att ta oss in till husets välkomnande hall som är ljus och rymlig! Direkt till vänster finns en stor skjutdörrsgarderob med bra plats för avhängning av ytterkläder och skor. På golvet ligger ett ljust klinker i beige ton med skön vattenburen golvvärme, och väggarna är tapetserade med en ljus, lätt mönstrad tapet. Klinker med golvvärme och tapeten följer även enhetligt med in till köksdelen.

Gästtoalett
Direkt till höger finner ni gästtoaletten som har wc (2019) och tvättställ, samt även en hylla till förvaring. Väggar och golv är nyrenoverat från i år.

Kök
Bostadens kök ligger placerat i anslutning till vardagsrummet vilket ger en trevlig känsla med de sociala delarna i närhet till varandra. Köket, som är i massiv ek med rustika beslag, är luftigt och rymligt med plats för allt det som man behöver! Gott om plats med förvaring i skåp, skafferi samt lådor och bra arbetsyta. Här har man valt att kakla bänkskivan i matchande utförande som med golvet, detta följer även upp på väggen. Under överskåpen sitter spotlights för bra belysning. Här finns inbyggd kyl/frys, spishäll, fläkt, diskho i rotfritt och inbyggd diskmaskin. Vid det stora fönstret finns plats för matgrupp till ca 4-6 personer, mysigt att kunna slå sig ner tillsammans i köket medans maten lagas färdigt på spisen! I taket sitter infällda spotlights. Tegelväggen passar fint in till den övriga köksdelen.

Grovförråd/Tvättstuga
I anslutning till köket finner du ett praktiskt grovförråd som har bra med plats till förvaring, men som även innehar tvättmaskin samt extra frys. Se gärna planritningen för exakt placering.

Förråd
I ett utrymme under trappan, mellan kök och vardagsrum finner ni ett förråd med hyllor.

Vardagsrum
Från köket tar vi oss vidare in till vardagsrummet som bjuder in till härliga hemmakvällar med vänner och familj! Här finns plats för den stora soffgruppen men även en större matsalsplats om så önskas, med ca 6-8 personer. Ett trevligt och ljust rum med ett stort snyggt panoramafönster med utsikt ut över uteplatsen, och även helglasad altandörr som tar oss ut till bostadens andra uteplats. Här är väggarna målade i beige och på golvet ligger en askparkett. Vitlaserat innertak med infällda spotlights.

Altan
Denna uteplats är en riktig favorit! En mysig och solig plats där du kan njuta av solens många timmar, även sent in på kvällen under sommartid. Här är du fri ifrån insyn och har fin grönska runtomkring samt även vacker stenläggning. En del av altandäcket är under tak och en del är utan tak. Taket består av ny vit panel med små infällda ledlampor som ger en riktigt mysbelysning om kvällarna. Här finns även infravärmare och inbyggda högtalare. Ny markis finns uppsatt vilket är perfekt för de allra varmaste sommardagarna men även det lätta sommarregnet. Här har ägarna byggt ett utekök (2017) med gasspis, diskho med kallvatten samt även en bänkyta som ger bra arbetsmöjlighet. Detta är perfekt för alla härliga utekvällar när man inte vill behöva flytta in för att göra middagen klar!! Man har även valt att förbereda med isolering under altandäcket inför eventuellt framtida uterum om så önskas.

Från uteplatsen har man även tillgång till ett varmbonat förråd samt ett kallförråd. 

Övre hall
Vi tar oss via trappan upp till våning två och den övre hallen som binder samman övervåningens alla rum med varandra. Här är finns en skjutdörrsgarderob till kläder och annan förvaring. Väggarna är målade i beige och på golvet ligger ett mönstrat laminatgolv. Detta golv följer även in till sovrum 1 och vidare ut till balkongen. I taket sitter infällda ledlampor.

Sovrum 1
Bostadens första stora(!) sovrum! Här har man valt att ta ner en vägg för att ha ett extra rymligt sovrum med plats för den stora dubbelsängen och garderober samt bra förvaring. Här finns en väl tilltagen skjutdörrsgarderob med spegeldörrar som sträcker sig längs med en av väggarna! Två stycken fönster ger fint ljusinsläpp till rummet, ett av dom tillsammans med den helglasade altandörren ut till balkongen går från golvet och upp. Här har man valt att sätta in en pocketdörr för att ta vara på rummets yta så mycket som möjligt! Väggarna är målade i beige och på den ena väggen finns en vit panelvägg i trä. På golvet återfinner vi likadant golv som i överhallen. I taket sitter infällda ledlampor.

Balkong
Vi tar via sovrummet ut till den tredje uteplatsen som är den mysiga ostörda balkongen. Här flyttar man upp för att få dom där allra sista goa solstrålarna innan solen går ner, eller bara mysa ner sig en kallare sommarkväll. Här har man valt att sätta in skjutbara fönster så att man kan anpassa sig efter väder. Denna balkong är tillbyggd och renoverad (2016/2017) med vitmålad panel på väggarna, laminatgolv under fötterna och vitt innertak med infällda ledlampor och högtalare. Här finns gott om plats för sittgrupp med mera. 

Sovrum 2
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbordshörna! Här har nuvarande ägare byggt och gjort i ordning en extra djup skjutdörrsgarderob som blir ett perfekt utrymme! Även i detta sovrum har man valt en pocketdörr! Två stora fönster som ger generöst med ljus till rummet. Här är väggarna målade i vitt och på golvet ligger laminat. I taket sitter infällda spotlights.

Badrum
Helklinkat- kaklat badrum utrustat med vägghängd wc, vägghängd badrumsmöbel med tvättställ och kommod samt skåp och lådor till förvaring, belyst spegel, handdukstork och dusch med glasdörrar. På golvet ligger ett naturfärgat klinker och väggarna är kaklade i vitt med en naturfärgad board. Golvvärme i form av både el golvvärme och vattenburen golvvärme skänker en lyxiga känsla. I taket sitter infällda spotlights.

Varmt välkomna att anmäla er till visning och ta del av detta fina radhus på plats! Hoppas att vi ses!

Gemensamhetsanläggning Stenungsund KOPPER GA:1
fnr_140183515

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 810 000 kr
Mark, värde: 678 000 kr
Total: 1 488 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1964
Värdeår: 1964

Pantbrev total: 1 436 500 kr

Byggnadstyp: Radhus

Tak: Papp

Ventilation och kyla: Självdrag

Fasad: Trä/Tegel

Grundläggning: Gjuten betongplatta

Stomme: Trä

Uppvärmning: Vattenburen värme via fjärrvärme

Bjälklag: Trä

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

El

Månad: 331 kr

År: 3968 kr


Samfällighet

Månad: 3075 kr

År: 36900 kr


Försäkring

Månad: 333 kr

År: 4000 krTotalt Månad: 3739 kr

Totalt År: 44868 kr

Inklusive el, försäkring och samfällighetsavgift. Observera att kostnaderna kan variera beroende på de boendes levnadsvanor. I samfällighetsavgiften ingår: Uppvärmning (fjärrvärme), fiber, vatten och avlopp, sophantering/renhållning och parkering.

Loading...