Ekåsvägen 8

Tomt om 928 kvm

Stor och lättbyggd tomt om hela 928 kvm i ett av de allra bästa läggerna i expansiva Gunnilse . Förhandsbesked finns på ett två vånings hus på ca 150 kvadratmeter .Tomten ligger på Ekåsvägen 8 i ett lugnt läge men med närhet till busshållplats ,förskola, skolor och även golfbana finns i närheten. Tomten är inte knuten till en specifik husleverantör. Med bil tar det endast ca 15 minuter in till centrala Göteborg. Från närmsta busshållplats tar Blå Express er in till Göteborg C på drygt 20 min. Denna buss går ofta och gör det lättillgängligt för stora som små. I närheten av hållplatsen ligger mataffär (ICA Nära Gunnilse). Kort avstånd till Smörvattnet som är en fin badsjö. Tomten ligger utanför detaljplan och är inte knuten till någon husleverantör. Vatten och avlopp är framdragit till tomtgräns likså fiber. En fantastisk möjlighet att förvärva ett fin tomt i bra område och bygga sitt drömhus.
Typ | Tomt
Kommun | Göteborg
Område | Gunnilse
Adress | Ekåsvägen 8
Tomtarea | 928 Kvm
Pris | 1 990 000 Kr

Budgivning


Budgivare 1 16 april 14:58 2 020 000 Kr

Stefan Hansson


Ansvarig Mäklare

Stor och lättbyggd tomt om hela 928 kvm i ett av de allra bästa läggerna i expansiva Gunnilse . Förhandsbesked finns på ett två vånings hus på ca 150 kvadratmeter .Tomten ligger på Ekåsvägen 8 i ett lugnt läge men med närhet till busshållplats och skolor.
Tomten är inte knuten till en specifik husleverantör. Med bil tar det endast ca 15 minuter in till centrala Göteborg. Från närmsta busshållplats tar Blå Express er in till Göteborg C på drygt 20 min. Denna buss går ofta och gör det lättillgängligt för stora som små. I närheten av hållplatsen ligger mataffär (ICA Nära Gunnilse). Kort avstånd  till Smörvattnet som är en fin badsjö.
Tomten ligger utanför detaljplan och är inte knuten till någon husleverantör. Vatten och avlopp är framdragit till tomtgräns likså fiber.  En fantastisk möjlighet att förvärva ett fin tomt i bra område och bygga sitt drömhus.

Loading...