Gamleberg 101

VACKRA GAMLEBERG TILL SALU

Ett fantastiskt tillfälle att få köra den vackra lindaallén upp till den ståtliga villan på höjden. 10 rum och kök fördelat på 4 plan. Salong med två öppna spisar, matsal med kakelugn. Två stora balkonger på flyglarna. Stenlagd altan på framsidan. Vacker trädgård med stenarbeten och terrasserat. Två jordkällare.
Typ | Villa
Kommun | Stenungsund
Område | Stenungsund
Adress | Gamleberg 101
Tomtarea | 5736 Kvm
Biarea | 175 Kvm
Boarea | 225 Kvm
Rum | 10
Byggnadsår | 1916-1919
Pris | 7 600 000 Kr
Utgångspris

Visningar


Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Ulla Andersson


Ansvarig Mäklare

En vacker lindallé leder upp till den magnifika trappan i schiffer och överst en grusad avsats inringad av fantastiska stenarbeten och vidare upp till altanen som är stenlagd. Pelare och smidesräcken vid entrén till huset. En vacker dubbeldörr i teak leder in till en förhall och därefter in i husets hall. Gästtoalett och garderob. Går man till vänster från hallen kommer matsalen med kakelugn, som är uppförd 99.. Mellan matsal och kök finns en mindre serveringsgång som leder vidare in till köket som förutom vita skåpsluckor och maskiner även har ett skafferi. Köket har förutom spis med häll, diskmaskin, kyl/frys, järnspis även plats för matbord. Innanför köket finns "jungfrukammaren". Från köket går en halvtrappa ner till bakre entrén där man kommer ut till en uteplats i österläge.

Till höger från hallen kommer man in i salongen som är två rum i fil med en öppen spis i vardera rummet. I flygeln till höger arbetsrummet/"musikrummet".

Bred, gåvänlig trappa till övre plan med en möblerbar hall och en avdelad läshörna. 4 rum varav 3 används som sovrum och det 4:e som allrum/TV-rum. 2 utgångar till balkongerna på vardera sidan som är ovanpå flygelbyggnaderna. Ljust kaklat badrum från 99 med duschhörna, handfat, golvvärme och 2 eluppvärmda handdukshängare. Toalett separat. Från hallen går man vidare upp till "vinden" där det finns 2 st inredda sommarsovrum med pitoreska sovalkover.

Källaren har ett flertal större rum varav ett är "gillestuga" med öppen spis, stor tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, verkstadsrum, Förrådsrum med väggfasta hyllor för förvaring av t ex äpplen. Ytterligare 2 rum för förvaring. Toalett och handfat. Vackra dörrar till alla rum i källaren. Klinkergolv i delar av källaren.

 

 

Byggnadstyp: Tvåplanshus

Tak: Enkupigt tegel från 04

Grundmur: Betong

Murstock: Dubbla murstockar

Ventilation och kyla: Självdrag

Fasad: Puts

Grundläggning: Platta på mark

Stomme: Dubbla tegelväggar, betongelement

Allmänt skick: Normalt

Uppvärmning: Bergvärmepump från 04

Bjälklag: Betong

Plåtarbeten: Koppar

Vatten och avlopp: Kommunalt avlopp 2017, inkopplat, men egen brunn används

Värme

Månad: 2917 kr

År: 35000 kr


Vatten/Avlopp

Månad: 233 kr

År: 2800 kr


Renhållning

Månad: 175 kr

År: 2100 krTotalt Månad: 3325 kr

Totalt År: 39900 kr

Vägunderhåll betalas av fastigheterna som använder vägen gemensamt vid behov.

Loading...