Hässleröd 313

FASTIGHET OM 3,9 HA, VILLA BYGGD 2014, GARAGE

Fastigheten säljs genom offentlig auktion 9 juli kl 10.00. Smålandsvilla som är byggd 2014 om 122 kvm på 1:a våning och ytterligare 78 kvm på övre plan som ej är helt färdigställt, bl a badrum . 2-bilsgarage. Underlag m bilagor finns att hämta hos ww.advokatwikstrom.se
Typ | Villa
Kommun | Uddevalla
Område | Uddevalla
Adress | Hässleröd 313
Betesmark | 2 Ha
Skogsmark | 2 Ha
Tomtarea | 1000 Kvm
Boarea | 200 Kvm
Rum | 6
Byggnadsår | 2014
Säljs via offentlig auktion 9 juli kl 10.00

Ulla Andersson


Ansvarig Mäklare

Villans första plan består av 122 kvm inredd med 4 rum och kök. Planlösningen är spegelvänd jämfört med ritningen. Köket har vit köksinredning med köksö. Vedum Karin. Golven består av 14 mm ek Concertino i i alla rum förutom entré vid ytterdörren har klinker. Vitvarorna är från Bosch och består av spis med induktionshäll, spisfläkt i rostfritt, vit ugn, diskmaskin i rostfritt. kyl/sval och frys i rostfritt från Samsung. Laminerade bänkskivor i svart. Förutom vardagsrum som har utgång till altanen och 2 sovrum finns badrum med kakel och klinker i grått. Comfort golvvärme. Dusch med duschväggar, Vetro duschhörn Sidney II i klarglas 1000¤1000. Vit kommod från Vedum Art 600 med två lådor. Hafa Flow blandare och Hafa east/kioto spegel. Grovkök med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Våtrumsmatta, värmepump. Garderoben vid värmepumpen ingår ej. Utgång till trädgården.

Övervåningen består av 78 kvm inrett med stort allrum, 1 sovrum båda med parkettgolv. Badrummet är förberett för avlopp, el indragen men ej installerat/godkänt av fackman.

Tomten har en gräsmatta i anslutning till huset och en altan. Marken består av 2 ha blandskog för husbehov, Skogsmark finns i huvudsak i skifte 1 men en mindre del i skifte 2. Betesmarken har inte använts på flera år, finns i huvudsak i skifte 2.

På fastigheten finns 3 mindre dammar i skifte 1. Det finns också ett vedskjul tillhörande grannfastigheten. Nuvarande ägare har lämnat muntligt godkännande för denna byggnad.

Pantbrev 7 st om totalt 2 850 000 sek.

Anbudsunderlag inkl bilagor finns att hämta på www.advokatwikstrom.se under fliken aktuella försäljningar.

Energideklaration kommer ej att utföras. FRISKRIVNINGSKLAUSUL.

 

Byggnadstyp: 1,5 planshus m delvis inredd övervåning

Tak: 2-kupiga svarta Betongpannor, takkupa

Grundmur: Betongsten

Murstock: finns i plåt

Ventilation och kyla: Frånluftsvärmepump

Fasad: Trä

Grundläggning: Torpargrund med avfuktarfläkt

Stomme: Trä

Allmänt skick: Gott

Uppvärmning: Vattenburen el

Bjälklag: Trä

Plåtarbeten: Lackerad plåt

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.

Loading...