Krokavägen 7B

EXKLUSIVT "NYBYGGD" VILLA 220 kvm

Ett mycket tilltalande 1-planshus byggt 2017 på 220 kvm med 6 rum och kök. Öppna ytor med 4,70 i takhöjd i vardagsrummet, 3 sovrum, 2 badrum, hi-tech, smartel, stora fönsterpartier med utsikt mot havet. Gångavstånd till badplats. Isolerat uterum med golvvärme. Halkfri träaltan. Stengärdsgård runt huset. Friggebod. 10 minuter till påfart E6 norr- och söder.
Typ | Villa
Kommun | Varberg
Område |
Adress | Krokavägen 7B
Tomtarea | 1124 Kvm
Boarea | 197 Kvm
Biarea | 24 Kvm
Rum | 6
Byggnadsår | 2017
Pris | 7 400 000 Kr
Utgångspris

Visningar


Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Ulla Andersson


Ansvarig Mäklare

Ett hus utöver det vanliga! Ytterdörren har kodlås med ett flertal inställningar och funktioner.  Grått marmorgolv, specialgjorda garderober med rutade spegeldörrar. Köket har gråsvarta luckor och svart spis (Ilve) som är extra bred. Integrerad kyl/frys och diskmaskin. Förhöjt väggliv mot matsal, som en högre köksö. Bänkarna i köket är av komposit med slipade kanter. Köksskåpen går hela vägen ner till golvet med utdragbara lådor längst ner. Köksfönstret är runt och ger en lite marin känsla. Matsalen har dubbla dörrar i glas mot altanen och invändiga elektriska solgardiner. Öppet in mot vardagsrummet som har 4,70 i takhöjd och dubbla glasdörrar mot altanen. Även här finns elektriska solgardiner. Matsal och vardagsrum har Kährs grått limmat parkettgolv. Braskamin med marmor. Från vardagsrummet går man in till sovrum nr 1 som är 14 kvm och har parkettgolv och därifrån vidare in i kaklat badrum i vitt och svart. Innanför badrummet klädkammare på 4 kvm.

Den centrala matsalen i husets mitt leder åt andra hållet till ett allrum  som har glasdörrar, i samma stil som hallgarderoberna,  till 2 sovrum om vardera 9,5 kvm. Alla rummen här har laminatgolv. Från allrummet går en dörr till ett kaklat vitt duschrum och en till ett grovkök med utgång direkt till trädgårdens gavel. Allrummets andra sida leder ut till uterummet på 24 kvm som har klinkergolv med elvärme.

Takhöjden i huset förutom vardagsrummet är 2,50. Invändiga solgardiner på alla fönster mot söder/väster. Centraldammsugare. Huset kan styras via app.

Huset är grund- och mellanstruket i vitt. Smartel i hela huset. Träaltan med räfflat mönster. Underhållsfritt trästaket. Blomlådor av smide på altanen mot havet. Parkeringsplatser 4 st utanför staketet. Stengärdsgård och pelare av sten. Friggebod på tomten.

Ett hus utöver det vanliga!

 

Byggnadstyp: Enplanshus

Tak: Betongpannor + plåt

Grundmur: Gjuten

Murstock: Plåt

Huvudsakligt väderstreck: Från Öster till Väster

Ventilation och kyla: Till och frånluft

Fasad: Stående träpanel och liggande cederträ

Grundläggning: Gjuten betongplatta

Stomme: Trä

Allmänt skick: Utmärkt

Uppvärmning: Luft/vatten värmepump, golvvärme

Bjälklag: Betong

Plåtarbeten: Lackerad plåt

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Värme

Månad: 833 kr

År: 10000 kr


Vatten/Avlopp

Månad: 333 kr

År: 4000 kr


Sotning

Månad: 25 kr

År: 300 kr


Samfällighet

Månad: 58 kr

År: 700 kr


Renhållning

Månad: 150 kr

År: 1800 krTotalt Månad: 1400 kr

Totalt År: 16800 kr

Värme är beräknad. Från byggstart till idag har det förbrukats 9 862 kw

Loading...