Handelsbanken

Handelsbanken

Vår drivkraft är nöjda kunder. Därför erbjuder vi personlig service och ett komplett sortiment av banktjänster, både för privatpersoner och företagskunder. Räkna med snabba svar och ett personligt engagemang.


Handelsbanken
Hemtrend

Hemtrend

Vi är ett företag i Göteborg som arbetar med homestyling, flyttstyling och inredning, både i privata och offentliga miljöer. Vi är passionerat intresserade av inomhusmiljöer och följer noga trender för att på bästa sätt kunna förbättra utseende på huset eller lägenheten som ska säljas.


Hemtrend
Parasoll Utemöbler

Parasoll Utemöbler

Vi är ett familjeföretag i andra generationen som är specialiserade på utemöbler. Vi vet vilka påfrestningar utemöblerna får utstå här på Västkusten och är därför noga med kvaliteten på våra utemöbler. Vår filosofi är att kunden skall vara nöjd med sitt köp, inte bara när han eller hon går ut ur butiken utan så länge möblerna används.


Parasoll Utemöbler
Göteborgs Flyttstäd

Göteborgs Flyttstäd

Vi är en städfirma som specialiserat sig på flyttstädning. Att utföra en flyttstädning är mycket mer än vardaglig städning, därför får du professionell personal när du beställer en flyttstädning av oss. Med vår StädGaranti kan du vara lung och fokusera på ditt nya boende, vi ser helt enkelt till att du blir nöjd med resultatet.


Göteborgs Flyttstäd
Älvstranden Facility Service

Älvstranden Facility Service

Vi är ett serviceföretag som verkar i hela Göteborgsområdet. Vi skräddarsyr städning och hantverkstjänster till företag och privatpersoner med kvalitetsgaranti.


Älvstranden Facility Service
Shurgard

Shurgard

Vi förser enskilda personer och företag med extra utrymme i specialbyggda minilager för magasinering av ägodelar och varor. På alla Shurgard-anläggningar bemöts du av kunniga och serviceinriktade medarbetare som hjälper dig till rätta. Våra kärnpunkter - service, säkerhet, tillförlitlighet, tillgänglighet och renlighet - är av största betydelse för alla våra kunder världen över.


Shurgard
Independia

Independia

Vi är en organisation som arbetar med alla frågor inom radon, ventilation, energideklarationer, överlåtelsebesiktningar, försäkringar och mäklartjänster. Vår vision är att bli ledande i samtliga segment genom differentiering, kundfokus och innovation.


Independia
Anebyhus

Anebyhus

Vår tanke är att erbjuda ett väldesignat och funktionellt hus, oavsett vilka förutsättningar du har. Till vår hjälp har vi alla erfarenheter vi samlat på oss under decennierna. Och vetskapen att kvalitet är det enda som står kvar i längden. Att ligga i framkant när det gäller energi, teknik och miljö är viktigt för oss. Den största fördelen med ett Anebyhus är att det till stora delar tillverkas inomhus i vår fabrik.


Anebyhus
Edenorg

Edenorg

Vi är ett litet företag som har specialiserat sig på husrenoveringar invändigt samt utvändigt. Vi håller bra priser, god kvalitet och jobbar enligt den tidsplan vi sätter upp tillsammans med dig som kund. Våra tjänster är riktade mot byggföretag, fastighetsägare, bostadsföreningar, restauranger, företag, privatpersoner m.fl.


Edenorg
Green Village

Green Village

Vi är ett boendekoncept där Du som boende har satts i första rummet tillsammans med hållbarhet, miljö och design i ett unikt samarbete med naturens egna krafter. Med el från vindkraftverket, värme från berget och varmvatten från solenergi erbjuder vi ekonomisk och långsiktig miljösmarthet i kombination med byggteknisk kompetens, modern teknologi och arkitektur.


Green Village
Fastighetsmäklarinspektionen

Fastighetsmäklarinspektionen

Vi är den statliga myndighet som hanterar frågor om registrering, tillsyn och disciplinära åtgärder som rör fastighetsmäklare. Vi informerar också om god fastighetsmäklarsed. Effektiv tillsyn för trygg fastighetsförmedling med nöjda parter är vår vision. Det är många personer som berörs av en bostadsaffär - från annons till avslut.


Fastighetsmäklarinspektionen
Mäklarsamfundet

Mäklarsamfundet

Vi har - sedan starten 1919 - arbetat för att utveckla och förbättra mäklartjänsten. Ständigt fortgående utbildning, stödet från Mäklarsamfundet, praktiska erfarenheter av många väl genomförda förmedlingsuppdrag och ett genuint intresse för bostäder och bostadsmarknaden skapar fastighetsmäklare med stor yrkesskicklighet. Det är denna kombination som gör fastighetsmäklarna i Mäklarsamfundet unika och ger dig som kund bästa möjliga resultat och en stor trygghet. Vi har också till uppgift att informera om förutsättningarna för fastighetsmäklarens arbete och att utveckla begreppet god mäklarsed. Hos oss samlas kunskaper och erfarenheter av ett stort antal förmedlingsuppdrag. Denna omfattande bas för yrkeskunnande återförs kontinuerligt till våra ledamöter.


Mäklarsamfundet