Köpa Bostadsrätt med

______

Funderar du på att köpa en bostadsrätt? Då har du kommit rätt! Att förmedla bostadsrätter är något vi gör varje dag och något vi har blivit lite av experter på. Att köpa en ny bostad är oftast en av de största affärerna du gör i ditt liv och det finns mycket du ska tänka på. Därför har vi på m2 utvecklat några tjänster för att hjälpa dig så att köpet av din nya bostadsrätt blir så bra och smärtfri som möjligt.

Vår köparrådgivning är just nu en kostnadsfri tjänst där vi hjälper dig med de frågor och funderingar som kan uppkomma kring ditt köp av en bostadsrätt. Vi guidar dig i djungeln av juridiska frågeställningar och ger dig tips om hur du på bästa sätt går till väga när du köper en bostadsrätt. När du väl har hittat din drömbostad så kan köpprocessen gå fort. Då är det bra att vara förberedd.

Har du en bostad att sälja kan det vara bra att veta vad den är värd. Då hjälper vi dig med en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad. Vill du ligga steget före i jakten på din drömbostad ska du anmäla dig till vårt köparrregister. Är du med i köparregistret får du information direkt på mailen när ett objekt som passar dig och dina önskemål är till salu.

Snabbt, enkelt och smidigt! Startklar är till för dig som har en bostad som du ska sälja men kanske behöver vänta lite. Tjänsten innebär att vi förbereder allt inför din försäljning medan du t.ex. letar efter en ny bostad. När du sedan hittat ditt nya drömboende kan din nuvarande bostad läggas ut till försäljning på en gång. Med Startklar slipper du fördröjningar i köpprocessen!


Just nu finns det inga objekt i denna kategori

Letar du bostad?

Anmäl dig till vårt köparregister!
Funderar du på att köpa en bostad och vill vara först med att få information om intressanta objekt? Då ska du gå med i vårt köpparregister.

Loading...