KARRIÄR PÅ m2 Logo


Att arbeta hos oss är roligt, givande, engagerande och lönsamt… men framför allt ett jäkla drag! Till oss söker du dig om du vill lite mer. Vill du lunka fram på ett tråkigt kontor med en chef som mäter dig på hur många intag du har gjort eller hur många kalla säljsamtal du ringt? Då är vi helt fel för dig. Är ditt mål dock att jobba hårt, avancera snabbt och göra grymma bostadsaffärer? Då är vi byrån för dig.

Till oss söker du om du kräver engagemang, frihet, lönsamhet och en jäkligt rolig arbetsplats! Våra mäklare arbetar fritt med hela Västra Götaland och Halland som arbetsmarknad. Du äger din tid och bestämmer hur du vill jobba samtidigt som vår metod genererar grymma affärer. Bakom våra mäklare står ett duktigt team som dagligen arbetar med att utveckla mäklartjänsten, bolaget och ser till att vi alla har en fantastisk arbetsplats.

Vi strävar efter att vara en god arbetsgivare som erbjuder konkurrenskraftiga och flexibla löner, möjlighet till personligt utveckling och ett givande arbete i ett expansionsföretag. Hos oss finns inga gränser, bara möjligheter! Vi arbetar gärna med mäklarstudenter i ett tidigt skede och introducerar dem till branschen. Vi är positiva till praktikplats, vi uppmuntrar mentorskap och kan i viss mån även erbjuda extraarbete för studenter.

VILL DU JOBBA PÅ ETT FÖRETAG MED AMBITIONER?

SKICKA DIN ANSÖKAN TILL OSS!
På m2 får du hela Göteborgsområdet som arbetsmarknad och du sätter egna mål för din utveckling. Vi har roligt, är engagerade och drivs av ambitionen att bli bäst på marknaden.

m2 Logo SÖKER MÄKLARE


Med ett välkänt varumärke och en marknadsföring i världsklass expanderar vi kraftigt i Göteborgsregionen. Till oss kommer kunder som vill lite mer. Vi är ingen vanligt mäklare med färdiga paket, kantiga koncept och oseriösa mäklare. Vi arbetar utifrån att varje affär och människa är unik och skräddarsyr vår tjänst och produkter efter varje enskilt tillfälle.

Vi är grymt flexibla och ser till att leverera smarta affärer som möter kundens krav och förväntningar. Vi är lokala med kontor i Göteborgscentrum, på Hisingen och i Kungsbacka. Vårt välkända varumärke och satsningar på att möta våra kunders krav har gjort att våra mäklare kommer ut till kunderna med en tjänst och produkter som verkligen uppskattas.

Antalet potentiella kunder som hör av sig till oss med offertförfrågan ökar dagligen och vi måste utöka vår trupp med fler duktiga mäklare. Låter det intressant? Kontakta oss så bokar vi ett förutsättningslöst möte där vi berättar mer!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?


 • Många intag.
 • m2 står för försäljningskostnaderna
 • Ersättning i form av lön eller faktura från eget bolag.
 • Möjlighet till procentstege vid ökad försäljning.
 • Inga geografiska begränsningar. Du följer dina kunder.
 • Du får sälja vilka objekt du vill.
 • Roliga, duktiga och drivna kollegor.
 • Bra sammanhållning och en platt organistaion.
 • Förmånligt avtal på m2-bil.
 • Möjlighet till snabb karriärsstege.
 • Möjlighet till framtida delägande.

NYHETSBREV!

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV!
Ta del av vårt nyhetsbrev där vi informerar om bostadsbranschen, ger tips och idéer samt visar upp fantastiska bostäder.
m2-logo
Copyright © - m2 din mäklare AB.
All rights reserved. Skapad av LANTECH.se.

Adress


Magasinsgatan 8 C
434 37 Kungsbacka

Org.nr: 559246-8598
F-skattebevis.