KÖPA BOSTAD MED m2 Logo


Funderar du på att köpa och vill ha tips och råd så hjälper vi gärna till med rådgivning inför ditt bostadsköp. Tjänsten är kostnadsfri och det enda vi begär är att du låter oss berätta om m2 och vad vi kan erbjuda dig.

När du väl har hittat en bostad som du vill köpa kan köpprocessen går fort. Då är det bra att vara förberedd. Har du en bostad att sälja kan det vara bra att veta vad den är värd. Vi hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering av din bostad.

Vi arbetar dagligen med bostadsmarknaden och följer prisutveckling samt utbud. Vi har efter många år i branschen bra koll på bostadsmarknaden i hela storgöteborg och Halland. Gå med i vårt köparrregister för att ligga steget före.

För att du så snabbt som möjligt ska kunna lägga ut din bostad till salu erbjuder vi tjänsten Startklar. Tjänsten innebär att vi förbereder allt inför försäljningen medan du t.ex. letar efter en ny bostad. När du sedan hittat ditt nya drömboende kan din bostad läggas ut till försäljning på en gång. Genom Startklar slipper du fördröjningar i köpprocessen.

LETAR DU BOSTAD?

ANMÄL DIG TILL VÅRT KÖPARREGISTER!
Funderar du på att köpa en bostad och vill vara först med att få information om intressanta objekt? Då ska du gå med i vårt köpparregister.
m2-logo
Copyright © - m2 din mäklare AB.
All rights reserved. Skapad av LANTECH.se.

Adress


Magasinsgatan 8 C
434 37 Kungsbacka

Org.nr: 559246-8598
F-skattebevis.