OM m2 Logo


Den 1 november 2002 slog vi upp portarna för vårt första kontor i Göteborg. Två framgångsrika bolag med lång erfarenhet från branschen gick samman och bildade det nya kaxiga m2. Målet var enkelt: att bli Storgöteborgs bästa mäklare.

Hos oss är man kund om man vill lite mer. Vi är inga vanliga mäklare med färdiga paket, kantiga koncept och oseriösa mäklare. Vi arbetar utifrån att varje affär och människa är unik och skräddarsyr vår tjänst och produkter efter varje enskilt tillfälle.

Vi är grymt flexibla och ser till att leverera smarta affärer som möter dina krav och förväntningar. Kvalitet och trygghet är av yttersta vikt för oss därför är alla våra mäklare medlemmar i Mäklarsamfundet som är branschorganisationen för fastighetsmäklare. Våra mäklare är mycket engagerade, pålästa och har en gedigen utbildning och erfarenhet. Vi arbetar ständigt med att vidareutveckla och kompetenssäkra mäklarna för att öka säkerheten för en så kvalitativ och trygg bostadsaffär som möjligt.

Samtidigt som vi arbetar stenhårt för alla våra kunder ser vi till att ha så roligt det bara går! Vi är ett privatägt bolag med stabila, långsiktiga och engagerade ägare. Vi verkar idag i stora delar av Västra Götaland och Halland. Tillsammans med våra kunder och våra anställda har vi avancerat till en av regionens främsta mäklarbyråer.

NYHETSBREV!

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV!
Ta del av vårt nyhetsbrev där vi informerar om bostadsbranschen, ger tips och idéer samt visar upp fantastiska bostäder.
m2-logo
Copyright © - m2 din mäklare AB.
All rights reserved. Skapad av LANTECH.se.

Adress


Magasinsgatan 8 C
434 37 Kungsbacka

Org.nr: 559246-8598
F-skattebevis.